Mr Orange

Mr Orange vindt elk kattensnoepje!

Kiki

Ook als je wat verlegen bent en de kat uit de boom kijkt ben je prachtig.

Medicijnen geven was niet moeilijk, je baasje had alles heel duidelijk gecommuniceerd !

Ollie

Ollie heeft ons hart gestolen. Welke kat negeert er lekkere hapjes als kunt spelen en knuffelen en voor de voeten van de mens kunt lopen? Ollie!! 🙂

Beans

Hello, I’m Beans and I’m from the States. I travel a lot with the boss women al over the world. I do like to sleep as you can see. This bed is absolutely the best!

Helena

Helena is helemaal naar Nederland gekomen uit Griekenland en wij zijn dol op haar.

Lotte : ” Toen ik kleiner was ben ik een keer erg geschrokken toen een grote hond op mij kwam afstormen en achter mij aan bleef rennen. Natuurlijk rende ik gillend weg wat de hond eigenlijk nog leuker vond , nu weet ik dat hij gewoon wilde spelen. Sindsdien liep ik altijd met een grote boog om honden heen, ik was heel bang geworden”.  Lena heeft dat in 2 maanden veranderd. Ze is zooo lief. Door het wandelen met Lena ken ik inmiddels ook veel buurthonden en ben eigenlijk nooit meer bang. ” Als je bang van honden bent is een hond van de buren lenen echt een aanrader!

Meer leuke foto’s en verhalen op de eigen pagina van Lena.

Spike

Spike is een onafhankelijke kat.

Je kunt hem zomaar ineens op straat tegen komen want hij gaat vaak op pad. Zoals je ziet vind hij het leuk om uit de kraan te drinken. Spike heeft een vriendelijk karakter en hij kan goed met andere katten overweg.

Kitty

Hoi, ik ben jong en stoer en super nieuwsgierig. Het mooiste aan mijzelf zijn mijn groene ogen.

Lola

Lola, zusje van Katja. Wat is ze prachtig!

Nina en Maisy

Ff lekker rollen in catnip!

Moustache

Moustache is een vrolijke kat en heeft altijd zin in spelen en is onvermoeibaar als hij achter deze “feathertoy”aan jaagt. We hadden veel plezier samen en moesten vaak om je gekke capriolen lachen!

Darwin

Darwin is een Maine Coon, een grote kat met een halflang harige vacht, een stevig skelet en een lange volle staart en Darwin is best imposant! Darwin kwam wel ons wel begroeten en kopjes geven maar verder bleef hij op afstand. Door kopjes te geven wrijft hij  zijn eigen geur op jou, waardoor hij de andere, nieuwe geurtjes maskeert met zijn eigen, vertrouwde geur.

Pieter.thecat

Pieter is de bekendste kat van de buurt en iedereen heeft een mening over Pieter en Pieter heeft zeer zeker ook een mening over de mensen die van alles over hem vinden. Check out zijn Instagram account. Het was absoluut niet saai om op Pieter te passen. Hij zit nu fijn op een nieuwe plek maar we denken nog vaak aan hem.

Kattentaal

Handig geheugensteuntje voor als je even niet weet wat je kat bedoelt.

Wij kennen overigens alleen rode katers die “ik ben dol op jou” doen. Laat ons weten als jou kat dat ook doet! Wij komen het zelden tegen.

Diva

Hey, daar schuilt een katje onder de caravan van de buren, hoe komt zij hier nou terecht in het bos? Zo schuw en mager en hongerig maar niet wild.  Het lukte om haar vertrouwen te winnen en Diva, zoals zij later bleek te heten, kwam elke dag eten. Na een paar dagen kon ik haar voorzichtig aaien en kregen wij ook het vertrouwen dat zij wel in de buurt zou blijven voor het eten. En honger had ze!!

Gelukkig vonden wij Angelique met een chipreader. Wist je dat er een facebookgroep bestaat met allemaal vrijwilligers met een reader? Wij hadden al een melding gemaakt op amivedi.nl wat helaas niets opleverde. Angelique kwam de chip uitlezen, het was nog even spannend. Maar gelukkig was ze én gechipt én geregistreerd! Toen was het een fluitje van een cent om haar met haar dolgelukkige baasje te herenigen, Diva was bijna een half jaar kwijt en enorm vermagerd. Een paar weken later gingen wij Diva nog een keer opzoeken. Ze was weer mooi op gewicht gekomen en waagde zich nu minder ver van huis.

Lulu

Je m’appelle Lulu, je suis française, j’aime beaucoup les gens, ils sont si mignons, caressent beaucoup et donnent de la bonne nourriture. Maar ik versta ook een beetje Nederlands. Mijn liefste speelgoed is niet fancy hoor, ik speel het allerliefste met een veter!

Katja

Ik woon samen met mijn 2 zussen in een groot huis. Hier zie je mij op het balkon. Maar alleen ik durf op de balustrade van het balkon te lopen.

Skattig 

 

Lizzy

Lizzy is heel zacht en lief met een vriendelijk karakter. Totdat je de laserpen pakt en haar jachtinstinct tevoorschijn komt.
Geen lichtpuntje meer veilig!

Hipster en Eden

Hipster en Eden wonen samen en kunnen het heel goed met elkaar vinden.

Hipster is heel nieuwsgierig en komt meteen tevoorschijn, doet graag een dutje op het kingsize bed.

Eden doet het iets rustiger aan maar weet dat ze superknap is dus dat ze toch wel aandacht krijgt !

Mickey in doos

Je kent ze vast wel, al die filmpjes en plaatjes op Youtube en Instagram met katten in onmogelijke kleine doosjes. Hoe doen ze dat toch ??

Meer over Mickey op zijn eigen pagina!

Nikkie en Sasha

Nikkie kan spinnen als de beste en Sasha is een kleine boef. Lees meer op hun eigen pagina!

Sparkles is The BossBoy

Behalve dat hij prachtig is is hij ook heel grappig en bijzonder sportief. Sparkles vind eten eigenlijk pas belangrijk als je weer weg bent. Hij wil het liefste meteen flink spelen, springen, sluipen en verstoppertje spelen.

Meer over Sparkles op zijn eigen pagina.

Thommy en Misha

Thommy en Misha zijn allebei dol op eten en hebben dan ook een mooie voorraad van alle merken, soorten en maten in huis.Lees meer over dit gezellige duo op hun eigen pagina.

Kip

Een nieuwe ervaring voor ons stadsmensen, een kip. Eigenlijk vonden we het best een beetje spannend om de 3 kippen te verzorgen maar het is gelukt. Knuffelen zou ik niet aanraden maar ze zijn echt heel grappig. Als je mais strooit komen ze meteen vrolijk rondscharrelen.

Bob

Zomers lig ik het liefst buiten in mijn stoel op mijn eigen dekentje.